Om Företaget

Vi utför allt inom elinstallationer för privatperson eller företag.

Elexperten i Karlskrona AB grundades hösten 2011 och drivs idag av Jörgen Andersson. Anställda i företaget är Anders Olsson och Fredrik Sörensson.
Elexperten i Karlskrona AB är det personliga elteknikföretaget med den lokala förankringen. Vår ambition är inte bli störst, utan att kunna ge de bästa lösningarna inom hela det eltekniska området, både när det gäller kostnadseffektivitet och utförande,både för privatpersoner och företag.
Alla som arbetar på Elexperten har förmågan och erfarenheten att utföra alla förekommande arbetsuppgifter som ett modernt elteknikföretag förväntas utföra. För oss är det viktigt att ta personligt ansvar och hålla det vi lovar.

Företagsidé
”Elexperten i Karlskrona AB ska tillhandahålla tekniska lösningar inom elinstallationer, larm, tele och data som alltid motsvarar våra kunders höga krav och förväntningar. Allt vårt arbete ska genomsyras av professionalism, engagemang och kvalité och vår ambition är alltid att förbättra oss för att på så sätt bygga ett seriöst företag för framtiden”


Följ, Dela och Gilla oss på sociala medier

Adress

Elexperten i Karlskrona AB
Gullholma 408
37375 Jämjö

Kontakta oss

Jörgen Andersson
0721560160

jorgen.andersson@elexperten.nu